Vaučeri planuli za dva sata: Ovako nikada nije bilo

Bujanovac, 15. januar 2024. – Ko je do 10 sati uspeo da dođe do vaučera od 10.000 dinara uspeo je, ko se nije izborio za ovaj zlata vredan papir ostaje mu da se nada da će država uskoro u opticaj pustiti novu turu.

Ispred bujanovačke Pošte nema više gužve jer je izdavanje vaučera stopirano u 10 sati jer je planulo svih 100.000 na nivou Srbije.

Ovde namaju zvaničan podatak koliko je Bujanovčana uspelo da se za dva sata u ponedeljak dočepa vaučera za odmor u Srbiji, ali su nam u vranjskoj Pošti nezvanično rekli da je njihova Radna jedinica, koja obuhvata svih 7 lokalnih samouprava Pčinjskog okruga, podelila 2.400.

Neopisiva gužva za vaučere u bujanovačkoj Pošti

-Ono što znam je da je to najviše u Srbiji, kaže sagovornik iz rukovodeće strukture Pošte u Vranju.

I dodaje:

-Ovako nikada nije bilo!

Sagovornik očekuje da će nadležno Ministarstvo turizma uskoro u opticaj pustiti novu turu vaučera jer je interesovanje građana ogromno.




4 thoughts on “Vaučeri planuli za dva sata: Ovako nikada nije bilo

  1. Marina Vojinovic

    U drugom krugu iskljuciti Beograd a dozvoliti drugim gradovima da gradjani apliciraju za vaucer,pa dodatno pustiti za gradjane beograda.Imajuci u vidu da je Bg. dvomilionski grad i da ima poste koje rade dvadesetcetiri casa mi iz unutrasnjosti zaista nemamo sanse,bar ne mi koji bi smo zeleli takav vid odmora.S pozdravom!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *