Za Bujanovačku banju 1.000 rezervacija sa vaučerima

Bujanovac, 16. januar 2024. – Lečilište u Bujanovačkoj Banji izdalo je oko 1.000 rezervacija za aranžmane sa vaučerima za odmor u Srbiji. Broj rezervacija je znatno veći u odnosu na isti period prošle godine, kada je u prvoj turi podele vaučera ovu banju izabralo 400 korisnika.

Vaučeri su podeljeni za svega nekoliko sati, a za našu banju apliciralo je oko 1.000 korisnika. Nadamo se da će biti još vaučera i da će taj broj kod nas premašiti 2.000 – kaže za Bujanovačke direktor lečilišta Goran Nedeljković

Mitrović: Renoviramo deo po deo Banje zahvaljujući vaučerima

Podsetimo, prošle godine je u prvoj turi podele vaučera za odmor u Bujanovačkoj Banji apliciralo 400 korisnika, u drugoj 600, a u trećoj 200.

Smeštajni kapacitet Bujanovačke Banje je 195 ležajeva i spremni su u svakom trenutku da prime sve goste koji ostavre pravo na vaučere.

Ono što Bujanovačku Banju izdvaja od ostalih banja ne samo u Srbiji, već na čitavom Balkanu, je prirodni ugljen-dioksid gas koji se koristi na dva načina, kao potkožne injekcije i kao gasne kupke, i ima izuzetnu primenu kod lečenja komplikacija šećerne bolesti.

Druga dva prirodna faktora su lekovito blato i termomineralna voda.

Pored ovih prirodnih faktora, lečilište u Bujanovačkoj Banji je opremljeno i savremenim elektro aparatima koji se takođe dosta koriste u terapiji.

Vaučeri planuli za dva sata: Ovako nikada nije bilo

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *