Dr Stojanović: Ponovo sam načelnik Hitne, ali se nisam učlanio u SNS

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 19. januar 2024. (Foto Privatna arhiva) – Dr Dejan Stojanović, koji je ove nedelje ponovo imenovan za načelnika Službe hitne pomoći bujanovačkog Doma zdravlja, demantovao je u petak za Bujanovačke spekulacije u javnosti da je postao član Srpske napredne stranke (SNS) ili bilo šta dogovorio sa naprednjacima u zamenu za načelničko mesto. Naglasio je da politika nema nikakve veze sa njegovim imenovanjem. “Pravda je spora, ali dostižna”, kaže on.

Nisam se učlanio u SNS, nema politizacije oko mog postavljanja za načelnika, nikakvi uslovi i učlanjenja u bilo koju stranku – poručio je doktor

 Bujanovačke su u utorak javile da je direktorka Doma zdravlja dr Daliborka Pavlović, nešto manje od tri godine od kako ga je smenila, sada vratila na mesto načelnika dr Stojanovića, poručivši da je zaključila da je takva odluka u interesu ustanove i Hitne službe.

Dr Dejan Meče ponovo načelnik Hitne

-Zahvaljujem se mom narodu: Srbima, Albancima i Romima koji su me podržali i podržavali od početka pa do danas i svima ostalima van Bujanovca, kao i mojim saradnicima u Hitnoj pomoći i Domu zdravlja – naveo je, između ostalog, dr Stojanović u izjavi našem portalu.

Njegovo vraćanje na mesto načelnika bilo je povod za glasine u bujanovačkoj javnosti da je doktor napravio dogovor sa naprednjacima, čije naloge navodno ispunjava direktorka Pavlović.

Ovakvom odlukom, spekuliše se, namera je bila da se doktor Stojanović i udruženje Sabornost, čiji je viđeniji član, neutrališu pred lokalne izbore u Bujanovcu koji će biti održani ove godine.

Pokrenuta peticija za dr Dejana Stojanovića iz Hitne

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *