Dr Nestorović obećao 50.000 evra za Lopardince

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 31. januar 2024. Selo Lopardince kod Bujanovca dobiće minibus za prevoz učenika, kao i pomoć od 50.000 evra od pokreta Mi-Glas iz naroda dr Branimira Nestorovića, obećao je jedan od osnivača pokreta Branko Pavlović prilikom posete selu u utorak, kaže za Bujanovačke predsednik Mesne zajednice Lopardince Goran Kostić.

-Pavlović je u Lopardince došao u znak zahvalnosti što smo pomogli u sakupljanju potpisa i što smo imali najbolji rezultat u Republici na nivou mesne zajednice, koji je iznosio preko 22 procenta – kaže  Kostić.

On je bio i kandidat za poslanika ovog pokreta na izborima u decembru.

 

Lopardince je, po Kostićevim rečima, mesto odakle pokret MI-Glas iz naroda počinje svoju kampanju za ovogodišnje lokalne izbore, a Pavlović je sa meštanima razgovarao o problemima koje imaju i obećao njihovo rešavanje.

– Obećao nam je da ćemo dobiti minibus kako bi se naši učenici prevozili od Lopardinca do Srednje škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu, zatim izgradnju hladnjače i sušare u selu, a ono što nas je naviše obradovalo je pomoć od 50.000 koju će  selo dobiti od Pokreta – objašnjava Kostić.

Meštani su Pavloviću pokazali i osnovnu školu koja je u katastrofalnom stanju, tako da im je obećao pomoć oko nalaženja sponzora za njenu rekonstrukciju.

-Već su počeli da mi se javljaju ljudi iz inostranstva koji hoće novčano da pomognu rekonstrukciju škole. Javili su se neki iz Amerike, a jutros su mi iz Luksemburga tražili žiro račun mesne zajednice, jer su videli kako škola izgleda i žele da pomognu – kaže Kostić.

 

 




One thought on “Dr Nestorović obećao 50.000 evra za Lopardince

  1. Zoran Pesic Surdulica

    Veliki pozdrav za sve Lopardincane posebno za na[e simpatizere , Na[ cilj mora biti zajednicki i jedinstven kako rece nas Dr Nestorovi’ svi pod jednom kapom [ajkacom, Pokazimo jedinstvo, posebno mi sa juga Srbije tacnije iz Pcinjskog regiona. Veliki pozdrav svima Vama,do skorog vidjenja.
    Zamolio bih broj telefona od Gorana kako bi ostvarili blizi kontakt.

    zoran Pesic Surdulica 066 415 529

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *