Dani otvorenih vrata u Koordinacionom telu

Bujanovac, 9. februar 2024. Predstavnici Službe Koordinacionog tela za jug Srbije i ove nedelje su razgovarali sa građanima Preševa, Bujanovca i Medveđe koji su u “Danima otvorenih vrata” imali prilike da iznesu probleme i potrebe za koje, kako navode iz KT, smatraju da mogu da budu rešene uz pomoć  državni instutucija.

„Dan otvorenih vrata“ je prilika za građane da sa predstavnicima Službe Koordinacinog tela razgovaraju o tekućim pitanjima i potrebama za koje smatraju da bi, uz podršku državnih institucija, mogli da budu rešeni, dok će za urgentne probleme i dalje moći da se svakodnevno obrate kancelarijama Službe Koordinacionog tela”, navode iz KT.

Građani: Nedostatak posla i infrastruktura najveći problemi, nehumani uslovi u Banjskoj ulici

Ovo je praksa koju Služba Koordinacinog tela redovno primenjuje u radu, kako bi omogućila građanima koji imaju potrebu da se sastanu i razgovaraju sa predstavnicima Službe Koordinacinog tela, da to učine na efikasan način, bez nepotrebnog čekanja.

Sa građanima su razgovarali V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Nenad Mitrović, njeegova zamenica Jelena Čolić i pomoćnica Jelena Jakšić, kao i savetnik u Službi Koordinacionog tela Goran Gavrilović.

Zainteresovani građani Bujanovca razgovor sa predstavnicima Službe Koordinacioog tela  mogu zakazati na telefon 017/854–601, građani Preševa  na telefone 017/860-842 i 017/860–843, a meštani Medveđe na  016/891-138.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *