Inspekcija: Uhvaćeni na delu i kažnjeni zbog bacanja otpada kraj puta (foto)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 16. februar 2024. Opštinska komunalna inspekcija uhvatila je na delu i kaznila fizičko lice i jednu firmu zato što su bacali otpad van predviđenih mesta, odnosno na jednu od divljih deponija u okolini Bujanovca, saopšteno je u četvrtak iz Opštine.

Inspekcija je u više navrata upozoravala da su ekipe stalno na terenu i da intenzivno rade na suzbijanju divljih smetlišta i identifikovanju neodgovornih pojedinaca i firmi. U akcije očigledno idu i neradnim danima, u ovom slučaju zbog Dana državnosti (15. februar).

Inspekcija: Neprestano radimo na smanjenju zagađenosti Bujanovca

-Održavanje čistoće je građanska dužnost, a svi moramo da doprinesemo – poručili su iz Opštine.

Ponovo je upućen poziv građanima da svako kršenje zakona u pogledu zagađivanja životne sredine mogu prijaviti Službi za inspekcijske poslove na mejl adresu inspekcija@bujanovac.rs.




One thought on “Inspekcija: Uhvaćeni na delu i kažnjeni zbog bacanja otpada kraj puta (foto)

  1. ZORICA PAVLOVIC

    Najzagadjenije mesto u srbiju prljave ulice nigde kante za smeće voda se napijem dim svakog dana pale deponije divlje vazduh zagađen a ljudi u njemu za ispitivanje ravni fenomenima nista im to nesmeta vec bas im prija uz to izlivaju se kanalizacije ulice iskopane uređenost infrastrukture ravno nuli .A sve precenjeno i placevi i stanovi da ne prihvatis i džaba da ti nude.To je trenutno stanje Bujanovac a o banji ni rec bez komentara.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *