Bujanovac na Međunarodnom sajmu turizma, veliko interesovanje za Banju

Bujanovac, 23. februar 2024. Na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavlja se i Bujanovačka Banja. Svoj štand ima i Turistička organizacija Bujanovac iz koje poručuju da Banja „budi radoznalost posetilaca“.

Bujanovačke štandove obišao je u četvrtak direktor Službe Koordinacionog tela za jug Srbije Nenad Mitrović.

 

-U svojstvu direktora Službe KT obišao sam i štand Sijarinske banje (opština Medveđa) i mogu da kažem da je interesovanje za obe banje veliko. Obe itekako imaju šta da ponude – kaže Mitrović za Bujanovačke.

U Turističkoj organizaciji kažu da pokušavaju da opštinu Bujanovac učine što privlačnijom za različite građane zainteresovane za turističku ponudu, sa posebnim akcentom na Bujanovačku Banju.

„Ovo je drugi ovogodišnji sajam na kojem Turistička organizacija predstavlja opštinu Bujanovac, posle onog u Tirani koji je održan prošlog meseca“, navode iz TOB.

Naš portal je već pisao da je lečilište u Bujanovačkoj Banji izdalo oko 1.000 rezervacija za aranžmane sa vaučerima za odmor u Srbiji. Broj rezervacija je znatno veći u odnosu na isti period prošle godine, kada je u prvoj turi podele vaučera ovu banju izabralo 400 korisnika.

Za Bujanovačku banju 1.000 rezervacija sa vaučerima




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *