Javi Bujanovačkim: 70 tekstova na našem portalu o problemima građana

Bujanovac, 13. mart 2024. – Od 17. oktobra prošle godine pa do danas, Bujanovačke su objavile 70 sadržaja na osnovu pisama i poruka građana koji su nam preko naše aplikacije JAVI BUJANOVAČKIM pisali o svojim svakodnevnim životnim problemima. Još jednom se pokazalo da problemi sa kojima se naši čitaoci suočavaju nemaju ni naciju ni veru jer Bujanovačkim pišu i čitaju nas podjednako pripadnici svih zajednica koje žive u našem gradu u okolini.

Građani se najviše žale na komunalne probleme poput vodosnabdevanja i kanalizacije, divlje deponije, putnu infrastrukturu, prekide u snabdevanju strujom, ali i na nepropisno parkiranje bahatih vozača, opominju na ekološku katastrofu zbog stanja u kojima se nalaze obale i reke koje protiču pokraj Bujanovca…

Bavili smo se, na zahtev vrojnih roditelja, i probijanjem rokova na renoviranju Škole „B. Radičević“, a posebno smo ponosni što smo na neki način inicirali akcije čišćenja i uređivanja lokalnih sredina.

JAVI BUJANOVAČKIM! Prijavite problem preko našeg portala

Pratili smo i učestvovali u nekoliko humanitarnih akcija za pomoć obolelim sugrađanima.

Odgovorili smo na poruku svakog čitaoca, pa i na one koje nam i dalje stižu preko društvenih mreža i ličnim kontaktom, na osnovu njih zvali nadležne koji su posle našeg pisanja krenuli sa rešavanjem problema građana.

Naravno, neki od problema ostali su van našeg domašaja i nadležnosti, ali i ako nisu rešeni o njima je upoznata šira javnost.

Aplikacija Javi Bujanovačkim samo je još jedan korak bliže svim građanima Bujanovca pa i juga Srbije, ali i dokaz da se naša uređivačka politika, od 3. avgusta 2015. i prvog objavljenog teksta na Vašem i našem portalu, zasniva na ideji da smo tu zbog naših čitalaca sa zajedničkom idejom da Bujanovac svakim danom bude bolje mesto za život

Zato, dragi čitaoci i svi Bujanovčani, hvala Vam!




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *