Sala za fizičko u levosojskoj školi još uvek bez upotrebne dozvole

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 21. mart 2024. – Fiskulturna sala u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Levosoju još uvek nije dobila upotrebnu dozvolu i ne koristi se, iako su radovi završeni pre pet godina, javljaju čitaoci iz tog sela preko aplikacije Javi Bujanovačkim. Direktor škole Aleksandar Milošević kaže za Bujanovačke da očekuje tehnički prijem nakon završetka renoviranja škole „Branko Radičević“, a da do tada sala ne sme da se koristi.

Komisija koja je formirana za školu „Branko Radičević“ u Bujanovcu radiće tehnički prijem i kod nas. Radovi su završeni, imali smo neke probleme oko protivpožarne zaštite, koji su rešeni početkom godine i sada čekamo tehnički prijem – objašnjava Milošević

Levosoje: Nastavljena izgradnja fiskulturne školske sale

Sve će biti rešeno, kako kaže, u neko dogledno vreme, jer su dobili obećanje od načelnice Odeljenja za investicije i razvoj Fazile Azemović.

Već smo imali sastanak sa Fazilom  i rečeno nam je da čim bude završena škola „B. Radičević“ uradiće se tehnički prijem i kod nas, a sve dok se to ne desi mi ne smemo da koristimo salu – kaže Milošević.

Vučić Srbima u Levosoju: Mirno spavajte

Podsetićemo da je otvaranju fiskulturne sale prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kada je te 2019. boravio u Bujanovcu.

Bujanovačke su pokušale da o ovoj temi nešto više saznaju i od Fazile Azemović, ali se ona nije javljala na telefon i nije odgovorila na poruke.




One thought on “Sala za fizičko u levosojskoj školi još uvek bez upotrebne dozvole

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *