Odeljenje vrtića u Trnovcu ostalo bez ogreva

Piše: N. Stevanović

(tekst je ažuriran)

Bujanovac, 26. mart 2024. Roditelji dece u vrtiću u Velikom Trnovcu kod Bujanovca tvrde da deca već nekoliko dana borave u hladnim prostorijama, jer više nema drva za ogrev. Milovan Aleksić, direktor bujanovačke Predškolske ustanove „Naša radost“, demantovao je da u područnom odeljenju u Trnovcu nema grejanja.

-U odeljenju u Trnovcu ima grejanja i temperatura je adekvatna. Tamo imamo peći na struju koje rade i sve je u redu – rekao je Aleksić danas našem portalu.

Međutim, nije negirao da je vrtić u Trnovcu ostao bez ogrevnog drveta.

-Javljeno mi je da je nestalo drva, ali ćemo to rešiti već koliko danas – kaže Aleksić.

Dodao je da ustanova ima dovoljno ogreva i da će iz nekog drugog područnog odeljenja određena količina biti prebačena u Veliki Trnovac.

Na drugoj strani, roditelji koji su se našem portalu javili u utorak preko aplikacije Javi Bujanovačkim, tvrde da su  danas decu iz vrtića vratili kući zato što grejanja nema,  a da deca koja su ostala ne skidaju jakne zbog hladnoće.

*Direktor Aleksić je nakon objave teksta poslao fotografiju uz pojašnjenje da uglja ima dovoljno, a da će potrebna drva za potpalu biti isporučena vrtiću u roku od sat vremena.

Vrtić u Žbevcu bez centralnog grejanja, greje se samo jedna prostorija kaminom na drva




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *