Važni gosti u Lopardincu, obećali hladnjaču, sušaru i asfalt ka manastiru

Bujanovac, 8. april 2024. Potpredsednik skupštine Srbije Jovan Janjić, predsednik odbora za dijasporu i narodni poslanik Dragan Stanojević i narodni poslanici Branko Pavlović, Mitar Kovač, Ana Krstić i Todor Prčetić posetili su u subotu selo Lopardince kod Bujanovca i obećali pomoć oko renoviranja škole i izgradnje sušare i hladnjače.

Članovi skupštinskih odbora u Lopardincu

Oni su do sada donirali preko milion dinara za obnovu škole, a obećali su da će donirati još. Pitali su koje probleme još imamo u selu i mi smo rekli da nam nedostaju hladnjača i sušara, jer se većina domaćinsta u selu bavi voćarstvom – kaže predsednik MZ Lopardince Goran Kostić

Od predsednika odbora za dijasporu Dragana Stanojevića Lopardinčani su tražili da im nađe sponzora za sušaru i hladnjaču, a od Janjića da im pomogne u rešavanju infrastrukturnih problema, odnosno u asfaliranju puta od sela do manastira.

-Oni su obećali da će nam pomoći u rešavanju ovih problema, a dočekom su bili oduševljeni. Najpre smo svi zajedno obišli školu, a zatim pešice otišli do manastira Sveti Arhangel Gavrilo u našem selu – dodaje Kostić.

Gosti Lopardinca u parlament su ušli sa liste Mi-glas iz naroda, čiji je kostić bio predstavnik za opštinu Bujanovac na izborima decembra 2023.

Posetu su završili uz bogatu trpezu u domu predsednika MZ Lopardince.

Dr Nestorović obećao 50.000 evra za Lopardince




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *