Pas Tedi pronađen, bandera u Baraljevcu zamenjena: Bujanovačke u službi građana

Bujanovac, 18. april 2024. – U službi građana-moto je uređivačke politike Bujanovačkih, a to ne podrazumeva samo skretanje pažnje nadležnih na probleme sa kojima svi u ovom gradu živimo. Za redakciju nema veće satisfakcije nego kad posle našeg pisanja ili objave naši čitaoci reše neki svoj problem. Upravo je to i jedan od razloga što smo napravili aplikaciju Javi Bujanovačkim, preko koje građani mogu da nam se jave.

Jedna takva vest u četvrtak nam je stigla od čitaoca Milana Stamenkovića, koji je posle pisanja Bujanovačkih pronašao svog psa Tedija. Ovako nam piše Milan:

Pozdrav drugari, pas koji je nestao 11. aprila, što ste i objavili, pronađen je sinoć u selu Žbevac i vraćen je. Hvala vam na usluzi, najbolji ste i najprofresionalniji u gradu a i šire

Ne zna se ko je srećniji, Milan koji je pronašao svog psa rase džek rasel, ili preslatki Tedi koji ponovo veselo trčkara svojim dvorištem.

Bujanovačke su pomogle „i na drugoj strani terena“. Posle našeg pisanja u selu Baraljevac rešen je problem sa banderom, o čemu porukom svedoči čitalac Zoran Trajković:

Pozdrav! Da se javim i da se zahvalim da je nakon vašeg objavljivanja Elektrodistribucija zamenila banderu u selu Baraljevac. Hvala

Podsetićemo ovde, bez namere da se hvalimo, da smo izveštavanjem bar donekle sanirali probleme sa požarom na deponiji, da je posle serije naših tekstova vlasnik vikendice uklonio ogradu sa javne površine na Pčinji, a tu su i svakodnevni tekstovi o raznim problemima sa kojima se suočavaju građani, pre svega oni komunalni, što samo dokazuje da Bujanovačke rade u interesu javnosti i građana više nego bilo koja javna institucija.

A to je, složićete se, već novi nivo problema.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *