Mekica: Ne menjam stranke, obećanja Lopardinčanima biće ispunjena

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 13. maj 2024. Goran Kostić Mekica, jedan od kandidata za odbornike srpske opozicije u Bujanovcu, promenio je bar na papiru politički tabor, tako da ispred njegovog imena na izbornoj listi stoji stranka Novo lice Srbije (NLS) Miloša Parandilovića, a ne pokret Mi – glas iz naroda, čiji je Kostić  predstavnik na lokalu. Kostić, međutim, kaže za Bujnaovačke da obećanja Lopardinčanima neće ostati neispunjena i da je na izbornoj listi promenio stranku samo zbog toga što zakon ne dozovoljava da se kandiduje kao nestranačka ličnost.

-Čuo sam da su me prozivali da menjam stranke, ali to nije tačno. Hteo sam da budem na listi kao nestranačka ličnost, ali to zakonski nije moguće. Zbog toga su pored mog imena na listi stavili NLS – pojašnjava Kostić za naš portal.

Na naše pitanje da li to sada išta menja kada su u pitanju obećanja koje je selo ranije dobilo od MI – glas iz naroda, odnosno jednog od čelnika pokreta Branka Pavlovića, Kostić odgovara:

-Pokret Mi – glas iz naroda još uvek nema formiranu stranku, ali čim je budu formirali ja ću biti njihov predsednik za opštinu Bujanovac, to sam se već dogovorio sa njima. Sve što su oni obećali za selo ostaje, a biće još više, otvoriće nam i hladnjaču i sušaru – kaže Kostić.

Kostić je 6. na na izbornoj  listi „Promene sad – za naše selo za naš grad“ opozicionog srpskog bloka koji predvodi Saša Arsić iz Narodnog pokreta Srbije (NPS). Druga na listi je Kostićeva žena, Vesna Kostić, takođe ispred stranke Novo lice Srbije (NLS).

Ovo je prvih 10 na listi Saše Arsića




One thought on “Mekica: Ne menjam stranke, obećanja Lopardinčanima biće ispunjena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *