Predsednik MZ Klinovac: Selo u mraku skoro dve godine

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 17. maj 2024. Selo Klinovac kod Bujanovca skoro dve godine je bez uličnog osvetljenja i kao da nikoga u Opštini nije briga za to, kaže za Bujanovačke predsednik Mesne zajednice ovog sela Milan Nedeljković. Njemu je, kako kaže, radnik opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj rekao da za popravku osvetljenja Opština trenutno nema para.

-Više od 70 odsto sijalica u selu ne radi. Pre dve godine je kombi jedne mlekare pokidao kablove sa bandera i od tada mi nemamo ulično osvetljenje. U opštini kažu da nema para, a nama je vlasnik mlekare rekao da je njegovo osiguranje platilo štetu koju je kombi napravio. Zašto niko nije došao da vidi nije nam jasno – kaže Nedeljković. On je na čelu mesne zajednice od septembra prošle godine.

Neosvetljene ulice, kako kaže, onemogućavaju svakodnevne aktivnosti meštana.

-Ljudi ne mogu uveče da izvedu decu na ulicu, u potpunom mraku odlaze ujutru na posao, jednostavno ne može normalno da se funkcioniše – kaže Nedeljković i dodaje da će o ovom problemu dopisom obavestiti nadležne službe u Opštini i tražiti rešenje.

Bujnaovačke pozivaju građane da ovakve i slične probleme nastave da prijavljuju preko naše aplikacije Javi Bujanovačkim.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *