Mitrović: Samo želim da građani znaju ko podržava dr Stojanovića

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 21. maj 2024. Šef SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović demantovao je navode dr Dejana Stojanovića o njegovom sukobu sa izvesnim Isidorom Stefanovićem i naglasio da on „samo obznanjuje ko podržava Stojanovićevu Grupu građana“.

-A to je neki čovek iz Vranja koji podržava usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici – kaže Mitrović.

Dr Stojanović se u ponedeljak ogradio od Stefanovića i izneo decidan stav o pomenutoj rezoluciji, rekavši da su i on i njegova grupa protiv usvajanja iste, a da Stefanovića uopšte ne poznaju.

Dr Stojanović: Ne podržavamo Rezoluciju o Srebrenici za šta nas optužuju naprednjaci

U reagovanju posle te izjave Mitrović je insistirao da mu je namera isključivo bila da obavesti javnost ko podržava GG dr Dejana Stojanovića, te da on lično nije u sukobu sa tim Stefanovićem.

-I da imam lični sukob sa nekim to se ne bi prelamalo na tuđa leđa. Samo sam obavestio javnost da neko ko podržava usvajanje Rezolucije o genocidu podržava i dr Stojanovića. Taj Stefanović je to priznao, pa sam i tome obavestio javnost  – rekao je šef naprednjaka.

 

 




One thought on “Mitrović: Samo želim da građani znaju ko podržava dr Stojanovića

  1. Jovan

    Au nervoza Djuro Palica u stres, prvo Mekica sad Meče nešto ga stiska sve na ista početna slova . Tolko samo neznam nije li ga sramota da udara na starosedeoci jer oko njega sve došljaci i odseljenici za Vr . Polako dodje djavo po svoje ponavljam se decenijama je ološ iz Klenički kraj uništavao Bujanovac i sad ova dvojica udaraju ekser u sanduk.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *