Oglasio se i Isidor: Samo pomažem, ne odmažem

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 22. maj 2024. “Pomen mog imena u političkom životu je velika …” naveo je, pored ostalog, u pisanoj izjavi našem portalu izvesni Isidor Stefanović iz Vranja, koji se ničim izazvan uključio u bujanovačke izbore, pružajući kao koordinator Pokreta “Ćale, ovo je za tebe” podršku Grupi građana dr Dejan Stojanović Meče.

Ovaj izliv podrške izvesnog Stefanovića kod šefa bujanovačkih naprednjaka Nenada Mitrovića izazvao je potrebu da u predizbornoj kampanji, kako je u utorak rekao našem portalu, obaveštava građane ko podržava dr Stojanovića, jer izvesni Stefanović podržava i usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Doktor Stojanović i njegova GG saopštili su preko Bujanovačkih da se protive usvajanju rezolucije, istovremeno se praktično ograđujući od izvesnog Stefanovića, poručujući da ga ne poznaju.

Dr Stojanović: Ne podržavamo Rezoluciju o Srebrenici za šta nas optužuju naprednjaci

To se nije dopalo izvesnom Stefanoviću koji u pisanoj izjavi našem portalu navodi da to zamera, jer je, “moja podrška listi koju predvodi gospodin Stojanović samo pomogla u kampanji, a ne odmogla jer pomen mog imena u političkom životu je velika…. “. Kaže i da njegov stav o rezoluciji Mitrović koristi za „antikampanju protiv dr Stojanovića“

Njegovu izjavu prenosimo u celosti, sa minimalnim lektorskim intervencijama.

Kao koordinator pokreta „ĆALE, OVO JE ZA TEBE“ za Pčinjski okrug, sam dao podršku „GG DEJAN STOJANOVIĆ MEČE BIRAJ BUDUĆNOST“. Nosioca liste, gospodina Stojanovića ne poznajem lično, i nikad se sreli nismo… Podršku sam dao, jer sam procenio da su to pošteni i časni ljudi u Bujanovcu, ali tako isto zameram gospodinu Stojanoviću njegovo ograđivanje od moje i podrške mog pokreta, jer moja podrška je listi koju predvodi gospodin Stojanovic samo pomogla u kampanji, a ne odmogla jer pomen mog imena u političkom životu je velika….

A što se tiče mog stava o Rezoluciji o Srebrenici, gospodin Mitrović je iskoristio u antikampanji protiv gospodina Stojanovića i njegove liste… Tako isto ne poznajem ni gospodina Mitrovića  i nemam nikakav međusobni sukob sa njim…

Koordinator pokreta „ĆALE, OVO JE ZA TEBE“ za Pčinjski okrug

 




3 thoughts on “Oglasio se i Isidor: Samo pomažem, ne odmažem

  1. Ivica Petrusevic

    ISA JE KRALJ, MOZETE SAMO DA GA MRZITE ALI DECKO IMA M… DA OBJAVI STO DRUGI NE SMEJU I JEDINI KOGA VLAST NAPADA

    Reply
  2. šalja

    Ma dečko osnovac bre koji on autoritet ima taj Isidorčić koj njega sluša još živi u 90-tu žešći mu je stajlig oblačenja. Ha, ha,

    Reply
  3. mikica

    Isidor je jedan polupismeni moler, njega i njegova podrška samo odmažu evo ja ga znam iz osnovne škole, jedva je završio osnovnu, dečka radi kompleks jer je neostvaren u životu. Nezna gde je dužan i kome sve duguje ima preko 50 krivičnih prijava…Toliko o Isidoru!!!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *