Rakovčani sutra dočekuju goste iz FK Partizan

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 22. maj 2024. Fudbaleri Partizana, Mateja Stjepanović i Nikola Miličić, dolaze u četvrtak u Bujanovac, zajedno sa članovima uprave kluba. Naa stadionu FK BSK dočekaće ih članovi Mesne zajednice Rakovac i bujanovačkog kluba. Nakon toga nastaviće druženje u kafiću Perla.

-Iz uprave Partizana dolaze Rade Zalad, Aca Trifunović, Zoran Rajić i Dragan Trailović zajedno sa igračima i najpre ćemo ih u 12 časova dočekati na stadionu FK BSK, a onda idemo u kafić Perla, gde ćemo nastaviti druženje sa navijačima Partizana iz Bujanovca – kaže za naš portal jedan od članova saveta MZ Rakovac, Dalibor Milić.

Do saradnje sa upravom FK Partizan, kako je ranije Milić naveo, došlo je uz posredništvo sportskog prijatelja iz Max Bet-a Vojkana Mitrovića.

-Veliki broj dece u Rakovcu neizmerno voli Partizan, tako da je to još jedan razlog za dolazak igrača i članova uprave Fk Partizan – rekao je Milić ranije za naš portal i dodao da se nada da će ovo biti početak jedne dobre i uspešne saradnje izmedju dva kluba.

Legende FK Partizan i nekoliko sadašnjih igrača gosti Rakovca

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *