Upotrebna dozvola za OŠ „B. Radičević“: U Opštini muk

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 22. maj 2024. (foto arhiva) – Da li je rekonstruisani objekat Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu  dobio upotrebnu dozvolu nije poznato ni više od mesec dana posle navodnog otklanjanja svih nedostataka. Načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović i dalje ne odgovara na naše pozive, a direktorka škole Gordana Zlatković kaže za naš portal da nema nikakve informacije, jer joj se niko u Opštini ne javlja.

-Ništa još uvek ne znamo, niko se ne odaziva, kad god pozovem ne javljaju se. Predsednik opštine nam je još pre više od mesec dana rekao da treba da se formira komisija za tehnički prijem, međutim, dokle se stiglo sa tim ne znamo – rekla je danas direktorka Zlatković.

Probali smo opet da pitamo načelnicu Odeljenja za investicije i razvoj Fazilu Azemović kada će škola, čija rekonstrukcija traje više od dve godine, dobiti upotrebnu dozvolu ali, kao i mnogo puta do sada, nije odgovorila na naš poziv.

Podsetimo, Azemovićeva nam je početkom aprila rekla da je Komisija za tehnički pregled i prijem izašla na teren da konstatuje da su nedostaci otklonjeni. Radovi na izgradnji sportskih terena u sklopu škole morali su biti završeni do kraja aprila, kako je istakla Azemović tada.

-Ovlašćeno lice Ministarstva unutrašnjih poslova vrši pregled radova u utorak (9. april), a po prijemu pozitivnih zapisnika i predloga za izdavanje Upotrebne dozvole ista će biti izdata od strane Opštinske uprave Bujanovac, Odeljenja za urbanizam – napisala nam je tada Azemović.

Opština: Otklonjeni svi nedostaci na OŠ „B. Radičević“, upotrebna dozvola kad se završe sportski tereni

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *