Kurti na zajedničkom skupu u Prištini potvrdio podršku PDD na izborima

Bujanovac, Priština, 30. maj 2024. – U prisustvu kosovskog premijera Albina Kurtija, Partija za demokratsko delovanje (PDD) održala je u Prištini skup sa koga pozvala građane Bujanovca i Preševa koji žive na Kosovu da 2. juna dođu u svoje gradove kako bi glasali na lokalnim izborima.

Pod parolom „Večeras su Bujanovac i Preševo bili na Kosovu, a Kosovo sa Dolinom“, listu PDD su na skupu održanom na prištinskom Pravnom fakultetu, podržali i članovi njegovog kabineta, kao i gradonačelnici Gnjilana i Kamenice, Alban Hysen i Kadri Rahimaj, objavio je organizacioni sekretar PDD Rahim Salihi.

„Podrška koju dobijamo od Vlade u Prištini najbolji je dokaz pravog puta kojim idemo, a koji ćemo krunisati pobedom u Bujanovcu i Preševu. Hvala ti Kosovo“, objavio je Salihi.

Kurti podržao kandidate PDD za predsednike Bujanovca i Preševa

Predsednički kandidat PDD u Bujanovcu je Ragmi Mustafi a u Preševu Ardita Sinani, koji su istovremeno savetnici premijera Kurtija i njegovog potpredsednika Besnika Bislimija.

Zbog Kurtijeve podrške stranci koju vodi narodni poslanik Šaip Kamberi negodovao je opozicioni Front za promene, koalicija koja će se takođe nadmetati na izborima.

Driton Redžepi iz Fronta za promene optužuje Kurtija da pred izbore deli Albance Preševske doline




2 thoughts on “Kurti na zajedničkom skupu u Prištini potvrdio podršku PDD na izborima

  1. Име

    Прво да Курти позове расељене Србе са Косова да гласају на изборима на Косову.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *