Musliu poručio Pajazitiju da je đavolji šegrt jer traži poništavanje izbora u Končulju

Objava lidera PDP

Bujanovac, 6. jun 2024. – Šćiprim Musliu, lider Pokreta za demokratski progres (PDP), koji je na izborima u Bujanovcu osvojio drugo mesto sa 8 mandata, optužio je Arbera Pajazitija zato što je tražio poništavanje izbora u Končulju gde je zabeležena rekordna izlaznost od gotovo 80 odsto, a od 1.112 važećih glasova, 1.099 dobio je PDP. Pajaziti je jedan od vođa Fronta za promene, koji je 2. juna osvojio najviše glasova 2. juna.

Musliju Pajazitiju zamera i to što je jedini koji je odbio da postane deo predizborne koalicije stranaka koje okupljaju Albance.

„On danas, u saradnji sa državnim aparatom i SNS-om, osporava slobodno glasanje albanskih građana u Končulju“, objavio je Musliu.

„Razumem da vam se nije dopao rezultat PDP širom Bujanovca“ – kaže dalje Musliu – „ali se nadam da niste očekivali neki drugi rezultat u našem istorijskom uporištu“.

Front za promene traži poništavanje izbora u Končulju

Musliu, koji je aktuelni zamenik predsednika opštine, dodaje da je njegova stranka protekle 4 godine naporno radila za ovaj rezultat.

Pokret za Bujanovac albanskim liderima: Ujedinjujete se sad kad ste opustošili opštinu

„Zato, Arber, pre nego što iznosiš optužbe, stani i pogledaj gde i s kim sediš. Možda si u nevolji, ali nismo mi krivi. Ako je vlast ono što želiš, dođi kod nas, da razgovaramo i rešimo ovo pitanje. Žao mi je da te gledam kao đavoljeg šegrta. Imaj malo poštovanja za ime koje nosiš, aman!“, poručuje Musliu.

Nagipu i Šaipu građani poslali jasnu izbornu poruku: Sedi, nedovoljan 1!




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *