Ove ulice u Bujanovcu kao da su u ratnoj zoni, građani mole za pomoć

Ulica kod škole

Bujanovac, 20. jun 2024. – Jedino vi možete da nam pomogmete, nemamo više kome da se žalimo -kao da zapomažu građani peko naše aplikacije Javi Bujanovačkim, ovoga puta u vezi mesecima razrovanih ulica Bore Stankovića i Branka Radičevića u Bujanovcu.

I zaista, posle radova koji su odavno završeni saobraćajnice u ovim ulicama izgledaju kao ratna zona jer mesecima niko nije našao za shodno da rupe popuni asfaltom.

Čitalac koji kolima svakodnevno prolazi Ulicom Branka Radičevića kaže da je velika poprečna rupa ostala nepopunjena pošto su tu postavljane cevi za potrebe istoimene škole.

„Ovako stoji tri meseca, lomimo automobile zbog nečijeg javašlukla i neozbiljnosti. Tu je prokopana neka cev za školu i tako ostavljeno. Da li neko može da na pomogne“, pita čitalac.

Nekoliko njih javilo nam se povodom slične situacije i u Bore Stankovića. To je glavna gradska saobraćajnica ako želite da iz pravca Doma zdravlja stignete u centar ili izlaz iz grada.

Osim vozača, nezadoivoljni su i vlasnici okolnih radnji.

Po njenim instrukcija,a s obzirom da retko „uživo“ govori za Bujanovačke, uputili smo zvaničan mejl sa pitanjima na osnovu pritužbi građana Fazili Azemović, načelnice opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj, a odgovore ćemo preneti ako dotična nađe vremena da nam se javi.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *