Meštani ova dva bujanovačka sela pozivaju na bojkot plaćanja vode

Bujanovac, 26. jun 2024. – Meštani Karadnika i Srpske Kuće počeli su da sakupljaju potpise za neplaćanje računa jer su ova sela nadomak Bujanovca gotovo 40 sati bez vode. Oni preko našeg portala pozivaju i meštane drugih sela da im se pridruže u bojkotu plaćanja računa. Sa nadležnima u JP Komunalac nismo uspeli da stupimo u kontakt, ali smo od meštana Srpske Kuće saznali da su radnici na terenu i da im je obećano da će vodu pustiti danas.

-Pumpa je bila u kvaru, zamenili su je, ali je problem sada što kabl koji su postavili nije dobar, nije vodootporan, pa bi trebalo da ga zamene i obećali su da ćemo danas dobiti vodu. Ljudi se snalaze kako znaju i umeju, neki imaju bunare, ali voda u njima nije ispravna, samo je za tehničku upotrebu – kaže naš sagovornik.

Bujanovačke pozivaju građane da nam javljaju o stanju vodosnabdevanja u svojim sredinama

Pojedini meštani Srpske kuće i Karadnika pisali su nam preko aplikacije „Javi Bujanovačkim“ i pozvali stanovnike na bojkot plaćanja računa.

-Počeli smo da skupljamo potpise i želimo da pozovemo javno i druga sela da nam se priključe u neplaćanju računa za vodu – poručuju oni.

Bujanovačke svakodnevno dobijaju poruke od meštana brojnih naselja koji javljaju da imaju problema sa vodosnabdevanjem, a najkritičnije je u Ljiljancu.
One thought on “Meštani ova dva bujanovačka sela pozivaju na bojkot plaćanja vode

  1. čiča moki

    Nemoj slučajno toj da radite vodu mora da plaćate, patlidžani i bašče polivamo ima da viknev da isključe.E takoj da znate.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *