Sin Saše Arsića novi pomoćnik predsednika opštine

Bujanovac, 13. avgust 2024. – Stefan Arsić novi je pomoćnik predsednika opštine Arbera Pajazitija koji ga je u utorak ujutru imenovao na taj položaj. Pajaziti je ranije za svog pomoćnika imenovao i Leventa Ćazimija.

Arsićevo imenovanje deo je koalicionog sporazuma, po kome to mesto pripada listi „Promene sad, za naše selo za naš grad“ koju je predvodio Saša Arsić, jedini odbornik sa te liste.

Stefan Arsić sin je Saše Arsića, ali i unuk Stojanče Arsića, koji je izborima bio drugi na listi oko SNS.

Levent Ćazimi novi pomoćnik predsednika opštine

Rođen je 1995, trenutno je apsolvent bujanovačkog Odeljenja Ekonomskog fakulteta Subotica, i mesto pomoćnika prvi mu je posao. U opštini je dobio ugovor o stalnom radnom odnosu.

Saša Arsić kaže da je Stefanovo imenovanje dokaz da će nova vlast forsirati mlade i školovanje ljude.

Saša Arsić je na izborima 2. juna nastupao kao član opozicionog Narodnog pokreta Srbije (NSP), ali je stranka saopštila da ga isključuje zbog saradnje sa SNS u lokalu. On za Bujanovačke kaže da u međuvremenu nije postao član naprednjaka.




9 thoughts on “Sin Saše Arsića novi pomoćnik predsednika opštine

  1. Propast

    Lebtenejebo pa on je još apsolvent,nema ni diplomu. A golem i fakultet i to u Bujanovac.Da nije smešno bilo bi žalosno. I to ni đanje ni više odma dobio rešenje za stalno. Ooooo zemljo Indijo,ima li te,ovo je dmo dna.

    Reply
  2. Jovan

    Bravo samo tako a vi Bujanovčani gledajte i ćutite lebt ne treba da vam se da . Ovce zevajte po kafići i čekajte . Samo još Kerovi iz dvorište da dovedete i cela familija na budžet.

    Reply
  3. Jovan

    Bravo samo tako a vi Bujanovčani gledajte i ćutite lebt ne treba i vida da vam se da . Ovce zevajte po kafići i čekajte . Samo još Kerosin iz dvorište da dovedete i cela familija na budžet.

    Reply
    1. Milentije

      Svetapetački krkobabići..još mnogo ce vode proteći Juznom Moravom a nista se u Bujanovcu neće promeniti..Deda jaše bezmalo 30 godina..sin pokusava godinama..sad odjednom i unuk..šta ga kvalifikuje za to nista.
      Nit radnog staža..nit škole..nit fakulteta.
      Propast.
      Bravo..sa 100 glasova i to samo u svom selu..pomoćnik predsednika.

      Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *