KAMBERI: LUGINA E PRESHEVËS KA TË DREJTË T’I HARMONIZOJ QËNDRIMET E VETA ME KOSOVËN DHE SHQIPËRINË, KJO ËSHTË E DREJTË DHE NEVOJË E JONA

Bujanovaçke 29 prill 2022.

SHËNIM: Teksti është modifikuar për shkak të një gabimit trashanik, i bërë pa qëllim të keqë gjatë përkthimit nga gjuha shqipe. I kërkojmë ndjesë zotëri Kamberit dhe lexuesve.

Bujanoc, 29 prill 2022 – Bujanoci, Presheva dhe Medvegja kanë të drejtë të harmonizojnë dhe koordinojnë qëndrimet e tyre me Kosovën dhe Shqipërinë. Kjo është e drejta demokratike dhe nevoja kombëtare e shqiptarëve në përputhje me praktikën evropiane, tha Shaip Kamberi, kandidati për deputet popullor i Koalicionit të Shqiptarëve të Luginës.

Kjo listë ka marrë një numër të mjaftueshëm votash për një mandat deputeti në zgjedhjet e përsëritura dje në Tërnoc, ndërkohë që Kamberi perms një postimi në Facebook përveç zgjedhësit, faleminderoi edhe kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin, dhe dy liderët e opozitës nga Kosova, për mbështetjen e ofruar.

“Falënderoj të gjithë nga zemra për mijëra mesazhet e mbështetjes që më keni dërguar publikisht dhe privatisht nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe diaspora”, tha Kamberi.

Ai shtoi se mezi pret bashkëpunimin e mëtejshëm dhe vazhdimin e përfaqësimit të shqiptarëve në parlamentin serb.

“Kemi shumë punë për të bërë. Por së bashku mund të bëjmë më shumë. Mund të bëjmë më mirë”, ka përfunduar Kamberi.

SHËNIM: Teksti është modifikuar për shkak të një gabimit trashanik, i bërë pa qëllim të keqë gjatë përkthimit nga gjuha shqipe. I kërkojmë ndjesë zotëri Kamberit dhe lexuesve.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *