Mitrović: Šaip=Jonuz= Srbi u vlasti

Šaip je isti kao Jonuz a Srbi u lokalnoj vlasti zastupaju samo svoje plate

BUJANOVAC, 30. avgust 2017. – Predsatavnici Srba u lokalnoj vlasti neodgovorni su ne samo prema svojim biračima, već i prema svim građanima jer ne reaguju na to što je zvanični opštinski sajt samo na albanskom jeziku, izjavio je za Bujanovačke Nenad Mirović, šef lokalnog odbora SNS.

Mitrović, koji je i narodni poslanik SNS, je u izjavi za Bujanovačke naveo i da je neprihvatljivo to što se na gradskom sajtu nalazi rubrika namenjena registraciji naših građana u dijaspori:

-Šaip Kamberi,predsednik opštine, pokazao je da se ne razlikuje od Jonuza Muslijua (predsednika parlamenta i Nacionalnog saveta albanaca; p.b), kaže Mitrović.

Mitrović napominje da niko od Srba u vlasti ne reaguje na to što opštinski sajt ima samo verziju na albanskom:

Srbi koji dele vlast sa Šaipom i Jonuzom ne zastupaju interese građana, već svojih plata i novčanika, kaže Mitrović.

Bujanovačke su pisale o akciji lokalne vlasti koja preko opštinskog sajta registruje građane Bujanovca koji žive u inostranstvu, na šta su reagovali Koordinaciono telo i Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Predstavnici opštine najavili su za Bujanovačke da će se u četvrtak obratiti javnosti povodom ovog slučaja.

Lokalnu vlast čine PDD Šaipa Kamberija, grupa građana Stojanče Arsića, koji je zamenik predsednika opštine, Srpska lista i jedan romski predstavnik.

 

 
One thought on “Mitrović: Šaip=Jonuz= Srbi u vlasti

  1. Nenad Zafirović

    Ako je predizborni „slogan“ grupacije na vlasti u Bujanovcu bio: „Za albance sa albancima“, onda nije iznenađenje zašto se stvari odvijaju na ovakav način… Srpski predstavnici zaslepljeni interesnom kombinatorikom, ignorišu dešavanja pokušavajući da stvore utisak kako je sve u redu i pod kontrolom. Takvim stavom, i sada već višedecenijskom ponašanjem i delovanjem, su čitavu situaciju i doveli dovde!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *