Alternativa za promene u Bujanovcu počinje stranačke izbore

Pajaziti poziva i one koji nisu članovi da se pridruže stranci, posebno intelektualce, ali i mlade, dodajući da stranka ima koordinatore u svim bujanovačkim naseljima u kojima žive Albanci

BUJANOVAC, 25. septembar 2017. – „Da se vrati nada“, moto je odbora u Bujanovcu Alijanse za promene uoči stranačkih izbora u albanskim naseljima, prenose mediji na albanskom.

Kako je u saopštenju naveo šef odbora Arber Pajaziti, pripreme za izbore su pri kraju, a članovi Inicijativnog odbora preduzeli su sve neophodne korake kako bi izborni proces protekao u skladu sa demokratskim procedurama.

„Garantujemo pošten izborni proces za svako mesto u stranačkoj hijerarhiji, svaki glas će otići tamo gde je namenjen, bez mogućnosti zloupotrebe“.

Prvi izborni skup biće održan 1. oktobra u 15 sati u Domu kulture.

Pajaziti, šef kabineta bivšeg predsednika Bujanovca Nagipa Arifija, poziva i one koji nisu članovi da se pridruže stranci, posebno intelektualce, ali i mlade, dodajući da stranka ima koordinatore u svim bujanovačkim naseljima u kojima žive Albanci.

Predsednik Alternative za promene je Šćiprim Arifi, nekadašnji predsednik Preševa, koji se sada nalazi na čelu Privremenog organa te opštine posle raspuštanja lokalnog parlamenta.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *