Ispovest supruge Bujanovčanina sumnjivog na koronu

Bujanovac, 7. april 2020. (Foto ilustracija) –Moj suprug do danas (utorak 7. april, 10 sati) nije testiran na koronu jer vranjska bolnica, gde je smešten, trenutno nema testove, ali biće čudo ako je negativan jer je kod njegove majke, moje svekrve, sa kojom živimo, juče potvrđeno prisustvo korone, kaže za Bujanovačke supruga Bujanovčanina sumnjivog da je inficiran virusom covid19.

Kako su Bujanovačke objavile, muškarac iz Bujanovca (47) i njegova majka (77) su hospitalizovani tokom vikenda, a naša sagovornica kaže da oboje imaju upalu pluća i temperaturu.

Na primeru svojih najbiližih ona opisuje ubitačno dejstvo virusa:

Moj muž do subote (4. april) nije imao nikakve simptome, nije se ni nakašljao, i onda je odjednom krenula visoka temperatura da bi za dva dana dobio i upalu pluća. Svekrva je nekoliko dana imala temperaturu, ali je dobru kliničku sliku. U četvrtak se na snimku ništa na plućima nije videlo, da bi se u subotu situacija promenila, tako da i ona ima upalu pluća i pozitivna je na korona virus, priča sagovornica.

SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!

Ona dodaje da suprug u svojoj firmi ne radi 20 dana, koliko, kako kaže, nije ni izašao iz kuće, a nije izlazila ni njegova majka:

Ja sam išla na posao na svaka tri dana, i tad išla u neophodne nabavke, naravno sa maskom, objašnjava.

Kaže da je juče zvala policija sa uputstvom da ne izlazi i kuće i da čeka rešenje o samoizolaciji od vranjskog Zavoda za javno zdravlje.

Ona i dvoje dece se dobro osećaju i ne zna da li će biti testirani.

Prema podacima sa sajta covid19, na teritoriji Bujanovca su 1144 osobe u samoizolaciji.

Prisustvo korona virusa zvanično je potvrđeno kod tri osobe, od kojih je jedna preminula.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *