Komunalac zbog kafića tuži Šćiprima Muslijua, Arifi ga za sada samo opominje

Dug od 250.000: Musliju

Bujanovac, 3. novembar 2021. (Foto: Kafić u Domu kulture)-Komunalac će Šćiprimu Muslijuu, zameniku predsednika Opštine Bujanovac, poslati opomenu pred utuženje zbog dugovanja kafića u Domu kulture u kome se priključak vodi na njegovo ime, rekao je za Bujanovačke Ruždi Halili, direktor javnog komunalnog preduzeća.

On je tako potvrdio pisanje Bujanovačkih da Musliju za komunalije duguje oko 245.000 dinara.

Zamenika predsednika indirektno je opomenuo i prvi čovek Bujanovca Nagip Arifi, kada je na sednici Opštinskog veća rekao da će narediti da se ispitaju ogromni računi Doma kulture za struju i komunalije. Naši izvori navode da su povod ove opomene neraščišćeni računi među rukovodstvom opštine zbog podele subvencija privrednicima i početnicima.

Halili je u utorak najavio da će zamenik predsednika „već danas“ dobiti opomenu pred utuženje, naglašavajući da neće biti privilegovanih prilikom naplate potraživanja JP „Komunalac“, koja je u toku.

Da li namerava da plati dug za vodu nismo uspeli da saznamo, jer nije odgovorio na naše pitanje.

Halili i Arifi: Tužbe i opomene

Ovaj kafić, gde je Musliju nezvanično suvlasnik, kako saznajemo, osim vode ne plaća ni struju ni grejanje, već se ti izdaci pokrivaju iz budžeta Doma kulture, na čijem čelu je Granit Sadriju – Muslijuov partijski vojnik u Pokretu za demokratski progres.

Bujanovačke su ranije pisale da je našem portalu samovoljom direktora Doma kulture bila uskraćena informacija koliko iznosi zakupnina za jedan od najekskluzivnijih poslovnih prostora u Bujanovcu.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *