Na kutijama u Trnovcu socijalisti iz Beograda, predsednik NSA, ali i jedan direktor škole

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 22. jun 2022. Za sprovođenje ponovljenih izbora za narodne poslanike u četvrtak (23. jun) u Velikom Trnovcu zaduženo je 26 članova biračkog odbora i njihovih zamenika. Među njima je i Ragmi Mustafa, šef Nacionalnog saveta Albanaca, koga je predložila albanska koalicija.

Opoziciona lista Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić u birački odbor ponovo je postavila Albance, kao i na prethodnom glasanju 27. maja.

Tako su postupile i SDA Sandžaka i lista Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani, ispred koje su u biračkom odboru Agon Isljami, opštinski službenik i član Partije za demokratsko delovanje (PDD) Šaipa Kamberija, kao i Metin Ramizi, načelnik opštinske inspekcije.

Vanja Vukić (foto: Otvoreni parlament)

Bujanovačke su ranije javile da će u ime Socijalističke partije Srbije (SPS) „kutije čuvati“ funkcioner ove stranke Vanja Vukić, uz još dvojicu socijalista iz Beograda.

Pored naprednjaka i socijalista, svoje predstavnike imaće i Srpska radikalna stranka, Dveri, Zavetnici i Romska partija.

Nenad Tasić

Predsednik biračkog odbora i njegov zamenik su bujanovački naprednjaci Dejan Menković i Nenad Tasić, direktor OŠ „Branko Radičević“.

Parlamentarni izbori na biračkom mestu broj 6 održavaju se po četvrti put od 3. aprila, jer su prethodna glasanja poništavana po prigovorima Koalicije Albanaca doline i SPS.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *