Skupština u svlačionici: Trajković izabran za predsednika OFS Bujanovac, Tabaševa struja tvrdi: Nelegalno (video)

Piše: N. Stevanović

Oliver Trajković

Bujanovac, 25. avgust 2022. Za novog predsednika Opštinskog fudbalskog saveza (OFS) Bujanovca u četvrtak je izabran Oliver Trajković, a izborna sednica Skupštine održana je u svlačionici FK BSK.

Po Trajkovićevim rečima, 13 delegata, odnosno predstavnika bujanovačkih klubova, bilo je prinuđeno da napusti prostoriju predviđenu za održavanje sednice zbog opstrukcije dosadašnjeg predsednika Blagoja Tabaša i njegovih ljudi.

-Ja sam potom izabran za predsednika sa 13 glasova za – kaže Trajković za Bujanovačke.

Njega je za predsednika kandidovao bujanovački FK BSK.

Kako je rekao,  Skupština je jednoglasno podržala kandidaturu Vranjanca Dejana Ivanovića za predsednika Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga.

Na čelu i ovog saveza je Blagoje Tabaš, a Ivanović je ranije najavio njegovo rušenje i odlazak Novice Tončeva u fudbalsku prošlost, sa Tabašem u paketu.

Ivanović: Bujanovčani su oteli fudbal od Vranja, Tabaš bez komentara

Sa suprotstavljene strane nisu hteli da komentarišu dešavanja na današnjoj sednici.

Bujanovačkim je, međutim, dostavljen dopis iz Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije (FSRIS) u kojem stoji da FSRIS ne daje saglasnost za održavanje današnje sednice.

„I da ne održavate istu do saglasnosti od strane Odbora za sprovođenje izbora i Privremenog organa FSRIS“, navodi se u dopisu.

-Cirkus veliki je ta skupština u svlačionici. OFK AS se nigde ne takmiči, a tražili su dva delegata ispred tog kluba, samo jedan primer. Tako kako su oni radili mogli su da naprave i 50 glasova podrške za Trajkovića“, kaže fudbalski radnik koji je insistirao da ostane anoniman.

Cela ujdurma oko izbora zapravo je posledica sukoba struje Novice Tončeva na jednoj strani i naprednjaka koji žele da preuzmu čelne pozicije na svim nivoima u FSS, na drugoj, pisale su Bujanovačke ranije.

 

 

Fudbal: Poništen izbor Nikole Tabaša posle prigovora Bobana Stojanovića




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *