Direktor Sezai Suroi: Psi lutalice nisu napali dete u dvorištu škole kao što tvrde neki političari

Bujanovac, 30. januar 2023. Psi lutalice napali su devojčicu u blizini Srednje škole „Sezai Suroi“, tvrdi političar Arber Pajaziti. Direktor škole Zejni Fejzulahu kaže za Bujanovačke da niko nije prijavio slučaj.

„Danas su u dvorištu Srednje škole Sezai Suroi učenicu napali psi lutalice, a osim traume, naneli su joj i telesne povrede“, objavio je na Fejsbuku prošle nedelje potpredsednik Alternative za promene Arber Pajaziti.

Direktor škole Zejni Fejzulahu kaže za naš portal da niko nije prijavio slučaj i da se to nije dogodilo u dvorištu škole.

-Čuo sam za taj slučaj, ali ne u školi, nego sam saznao preko informativnih portala. Nama to niko nije prijavio, niko se nije žalio, što znači da se sigurno nije dogodilo u dvorištu škole, nego van nje – kaže Fajzulahu.

Ugovor sa firmom Avenija iz Vrnjačke Banje koju je angažovao JP Komunalac za uklanjanje napuštenih pasa sa ulica Bujanovca je istekao i očekuje se potpisivanje novog, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

Napuštene pse ponovo niko ne sklanja sa ulica

Problem pasa lutalica je, kako kaže Fejzulahu, prisutan svuda, ima ih često i u školi i van nje, kao što ih ima i svuda po gradu, ali njima se zvanično do sada niko nije žalio.

Pajaziti u svom statusu navodi i to da su pre nekoliko meseci lekara napali psi lutalice u dvorištu Doma zdravlja u Bujanovcu, kao i to da svakodnevno građani na gradskom trgu bivaju napadnuti od strane pasa lutalica.

Pajaziti apeluje na građane da se sami čuvaju, jer lokalna vlast odavno ne brine o njima, ističući da je lokalna samouprava angažovala JP Komunalac za uklanjanje pasa lutalica, a da to preduzeće nije povezano sa ovom delatnošću.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *