Za odmor u Bujanovačkoj banji 600 prijava preko vaučera

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 31. maj 2023. Za odmor u Bujanovačkoj Banji u drugoj turi podele vaučera u vrednosti od po 5.000 dinara prijavilo se 600 korisnika, kaže za Bujanovačke direktor turizma u Bujanovačkoj Banji, Nenad Mitrović.

-Do juče smo izdali negde oko 600 potvrda rezervacija, a koliko njih će ostvariti pravo na vaučer ne znamo, nadamo se da će svih 600 odmor provesti u našoj banji.

U prvoj turi podele vaučera, koja je bila u januaru, za Bujanovačku Banju prijavilo se 400 korisnika.

Mitrović: Renoviramo deo po deo Banje zahvaljujući vaučerima

Smeštajni kapacitet Bujanovačke Banje je 195 ležajeva i spremni su, po rečima Mitrovića, u svakom trenutku da prime sve goste koji ostavre pravo na vaučere.

-Ono što Bujanovačku Banju izdvaja od ostalih banja ne samo u Srbiji, već na čitavom Balkanu, je prirodni ugljen-dioksid gas koji se koristi na dva načina, kao potkožne injekcije i kao gasne kupke, i ima izuzetnu primenu kod lečenja komplikacija šećerne bolesti – kazao je Mitrović ranije za naš portal.

Druga dva prirodna faktora po kojima je Bujanovačka Banja poznata su lekovito blato i termomineralna voda.

-Pored svih tih prirodnih faktora, mi posedujemo i savremene elektro aparate koji se takođe dosta koriste u terapiji – dodaje Mitrović.

Ultrazvučni pregledi u Bujanovačkoj Banji

 Podsetimo, druga tura od 100.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji podeljena je za samo jedan dan, što je dosadašnji rekord- bujanovčani najzainteresovaniji da odmor provedu u Sokobanji.

Sokobanja omiljena destinacija Bujanovčana za odmor sa vaučerima




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *