Parizera po „boljoj ceni“ još nema, ali ga ima okolo i još je jeftiniji

Bujanovac, 14. septembar 2023. – U Bujanovcu Njegovog Veličanstva parizera još nema, a kad će ne zna se!

Ovako bi, ako parafraziramo naslov čuvene serije, ukratko glasio raport reporterke Bujanovačkih iz velikog marketa u centru grada, jednog od onih koji sprovode akciju „bolja cena“. Međutim, u gradskim privatnim mesarama „posebnih“ kobasica i „parizera“ ne manjka, a zaposleni kažu da su, zapravo, ove vrste salama jedno te isto. Najjeftinija košta 220 dinara a najskuplja 400 dinara po kilogramu.

Najjeftiniji, dakle, ovde košta manje nego što će koštati ovaj po „boljoj ceni“ kad stigne.

„Bolja cena“ i u Bujanovcu ali bez parizera na stanju, građani za sada ravnodušni

Naša reporterka obišla je narečeni veliki market u četvrtak oko 9:30 i u vitrinama zatekla razne vrste suhomesnatih proizvoda osim jeftinog parizera koji bi trebalo da košta 259 dinara po kilogramu. Ima drugih vrsta parizera i koštaju od 350 dinara na akciji pa naviše, i očigledno se radi o salamama kvalitetnijim od ove koja se očekuje da stigne.

Radnici marketa kažu da su ovaj proizvod očekivali još juče, u sredu, ali ga nema ni danas a nemaju informaciju da li će ga i kada dobiti. Kako kažu, ako su građani juče bili ravnodušni prema parizeru, od jutros je on tražena roba.

Mušterije traže ovaj jeftini parizer ali ga nema, kažu nam zaposleni i dodaju da su rafovi puni preostalih 19 proizvoda po „boljoj ceni“.

Proizvodi koji su pojeftineli su mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša. Ovo sniženje važi do kraja godine.

Vučić doručkovao parizer u pola hleba (Video)




One thought on “Parizera po „boljoj ceni“ još nema, ali ga ima okolo i još je jeftiniji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *