Saša Arsić o dešavanjima na severu Kosova: Ispada da u Bujanovcu živimo i radimo sa teroristima OVK

Bujanovac, 25. septembar 2023. -Ispada da mi u našim opštinama radimo zajedno sa teroristima iz OVK jer svi ovde znamo ko je gde bio i šta je radio za vreme NATO bombardovanja i perioda kada su svakodnevno ubijani pripadnici vojske i policije Srbije od strane OVK i OVPMB na teritoriji Preševa, Bujanovca i Medveđe, navodi Saša Arsić, regionalni koordinator novoformiranog Narodnog pokreta Srbije.

Vučić izrazio saučešće porodici ubijenog kosovskog policajca

Autorski tekst koji nam je poslao povodom dešavanja na severu Kosova u nedelju, prenosimo u celosti (oprema teksta redakcijska):

  • Prvo želim da kažem da je svaki izgubljeni život bilo sa albanske ili srpske strane velika tuga jer smatram da je u 21. veku, gde se ljudi mogu dogovoriti o boljem životu i suživotu, suvišno da se neka viša politika meša u život običnih ljudi.

Ali mi smeta kada one, koje  sa kosovske strane proglašavaju teroristima na svojoj zemlji koju brane, a koju Srbija ne priznaje kao suverenu, opkoljavaju i vrše neviđenu represiju nad srpskim življem.

Teroristi ili borci za slobodu: Na današnji dan pre 21 godinu formirana OVPMB

U svoj mojoj želji da prihvatim demokratsko pravo svakog naroda na ovoj planeti da slobodno živi i da se slobodno izjašnjava o svojoj sudbini, ne može mi biti jasno jedno: Kako to da su za međunarodnu zajednicu pripadnici OVK bili borci za slobodu a ne teroristi  kada su pucali i ubijali srpsku policiju i vojsku na teritoriji Kosova, ali i u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Ako su Srbi na Kosovu teroristi kako to da Albanci nisu bili?

Naglašavam ponovo da sam protiv svakog izgubljenog života sa obe strane i mislim da su naši političari dužni da stvore uslove da zajedno živimo i radimo, a ne da se međusobno ubijamo.

Kamberi za dešavanja u Banjskoj optužuje Beograd

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *