Tasić: Očekujemo da se u našu školu vratimo početkom drugog polugođa

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 29. novembar 2023. Đaci Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu konačno će se vratiti u kompletno renoviranu zgradu matične škole početkom drugom polugođa krajem januara sledeće godine, očekuje direktor Nenad Tasić.

Tasić je Bujanovačkim potvrdio da je plan da se svi radovi završe u januaru i da do sada nije bilo najava da će biti drugačije.

-Nemamo informacije o nekim odlaganjima. Mogu da kažem da su radovi na rekonstrukciji bili intenzivni u poslednje vreme. Mnogo toga je već završeno i realno je očekivati da se za drugo polugođe ove školske godine vratimo u našu školu – rekao je danas Tasić za Bujanovačke.

Prva faza rekonstrukcije škole počela je u januaru 2022. godine i završena je godinu dana kasnije, ali je povratak dece odložen, kako su saopštili tada iz Opštine, zbog problema sa grejanjem.

Opština: Rekonstrukcija škole „B. Radičević“ završena, grejanje koči povratak dece

Letos je počela druga faza rekonstrukcije koja je podrazumevala  parterno uređenje, novu fasadu škole i renoviranje fiskulturne sale, pa je povratak dece u školu ponovo odložen, zbog čega se roditelji protestovali.

Međutim, iz Opštine su tvrdili da rokovi nisu probijeni i da sve teče po planu, najavivši završetak radova januara 2024. godine.

Opština: Rok za završetak radova na OŠ „B. Radičević“ nije probijen

 




One thought on “Tasić: Očekujemo da se u našu školu vratimo početkom drugog polugođa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *