Kostić Mekica: Dr Nestorović planira predavanje o zdravlju deci u Lopardincu

Bujanovac, 11. decembar 2023. – Jedan od najpoznatijih srpskih pulmologa dr Branimir Nestorović planira da u sredu (13. decembar) u selu Lopardince kod Bujanovca, održi deci predavanje o zdravlju. Predsednik Mesne zajednice Lopardince Goran Kostić kaže da čeka odgovor direktora OŠ „Branko Radičević“ Nenada Tasića o tome da li će dozvoliti da predavanje bude održano u prostorijama škole.

Naglasio je da je dolazak dr Nestorovića u Lopardince dogovoren pre nego što je poznati doktor odlučio da uđe u politiku i kandiduje se za poslanika na izborima 17. decembra.

-Zvao sam Tasića i zatražio mu da nam dozvoli da predavanje bude održano u školi i obećao je da će se javiti. Osim škole ne postoji drugo mesto na kome bi takav skup mogao biti održan – rekao je Kostić u ponedeljak za naš portal. 

Lopardince je „Najpopularnije selo Srbije 2023“ (foto)

Kako kaže, Lopardinčani kao dobri domaćini planiraju lep doček za popularnog doktora i bila bi šteta da im Tasić uskrati mogućnost da za ovu priliku iskoriste prostorije škole, odnosno područnog odeljenja škole „Branko Radičević“ u Lopardincu.

Nestorović planira da istog dana održi i politički skup, ali ne u selu, već u bujanovačkom Domu kulture.

Široj javnosti postao je poznat posle izjave o „smešnom virusu“ na početku korona epidemije i kasnije kao član Kriznog štaba.

Mitrović: Neka Kostić navede imena ljudi iz SNS koji ga navodno ucenjuju, pa da ih prijavimo policiji

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *