Labadaba poziva Vesića da 6 meseci živi u Bujanovcu: Odavde se gradi Srbija a ne od Beograda na vodi

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 11. decembar 2023. – Srđan Tomić, poznatiji kao Labadaba iz Božinjevca, poziva Gorana Vesića da sa svojom porodicom pola godine živi u Bujanovcu „da bi video kako se živi sa prosečnom bujanovačkom platom“.

-Evo, čekam ga na klackalici koju nam je poslao umesto sportskog terena, kaže Tomić.

Poručuje mu i da kao ministar građevine krene od Bujanovca a ne, kako kaže, od Beograda na vodi, jer „odave se gradi Srbija“.

Ustupiću mu kuću na pola godine, ništa ne traba da plaća, ali da prima bujanovačku prosečnu platu i da upiše decu ovde u školu, pa da vidi kako narod ovde živi, a ne da nam drži predavanja sa Terazija. Ne treba da pravi stambene zgrade za policiju u Vranju, nego da krene iz Bujanovca – kaže Tomić.

On je, kako kaže, dodatno pogođen Vesićevom izjavom „da podržava drugu političku partiju“.

Vesić reagovao na tekst Bujanovačkih: Stiže igralište u Božinjevac, ja držim reč

-On ne sme mene da stavi u nijedan tabor, smatram da to kao čovek ne zaslužujem jer odgovorno tvrdim da nisam član nijedne partije. To što smo mi prevareni u vezi igrališta, što smo dobili  tele umesto krave, to je druga stvar i o tome će narod da sudi na izborima – kaže Tomić.

Po njegovim rečima, ministar Vesić je očigledno u vezi igrališta obmanut, možda i nije znao o čemu se radi, jer postoje snimci na kojima se jasno vidi „da nam je predsednik Vučić još 2019. godine obećao igralište za koje postoji i projekat“.

U selu su, kako kaže, ljuti jer se osećaju prevarenim i spremni su da preduzmu „radikalnije mere“.

-Ovo neće ovde da stane, spremni smo da idemo u Beograd ispred Skupštine. Ako se sela sad ne ujedine, onda nema ništa od nas, mladi nam odlaze masovno. Krajnje je vreme da ustanemo i da ne trpimo više – kaže Tomić.

Srđan Labadaba: Čekam da me Vesić pozove (video)

Tomić ostavlja svoj broj telefona kako bi ministar mogao da mu se javi.

-Ne želim da se prepucavam ni sa kim preko portala, neka mi se svako ko želi javi na broj telefona 060/6501500, pa da vidimo šta ima da mi kaže – dodaje Tomić.

Podsetimo, ministar građevinarstva Goran Vesić posle, kako je rekao, održanog obećanja da će selo Božijevac dobiti igralište, poručio je Tomiću da „SNS drži reč, što nije slučaj onima koje Tomić podržava“. Tomić je pre toga toga Vesiću obećao da će ispeći jagnje njemu u čast ukoliko ispuni obećanje.

-Za sada nema jagnjeta, poručuje Tomić ministru.

Vesić: Ispunili smo obećanje, Božinjevac je dobio igralište

 




One thought on “Labadaba poziva Vesića da 6 meseci živi u Bujanovcu: Odavde se gradi Srbija a ne od Beograda na vodi

  1. Миле

    Каква је ово демократија ?Када појединци дају за право себи да другима наређују или их позивају да гласају за њихове интересе претећи са отказима или обећавају посо, добар стандард леп угидан живит.Овај народ изгледа да је пао с Марса Тако да га жедног можеш превести преко воде више пута.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *