Lopte i dresovi za OKK Play 017 od Koordinacionog tela

Bujanovac, 15. decembar 2023. – Koordinaciono telo poklonilo je bujanovačkom OKK Play 017 lopte i dresove, a donaciju je uručio Nenad Mitrović, VD direktora Službe ove vladine institucije.

„Sport je izuzetan instrument za oblikovanje karaktera i gradnju timske svesti. Služba Koordinacionog tela i Vlada Republike Srbije će uvek podržavati omladinski aktivizam, a današnja poseta i dodela sportske opreme su samo mali korak u tom pravcu. Ulaganje u decu je ulaganje u budućnost“, istakao je Mitrović.

Predsednik košarkaškog kluba Play 017, Nenad Stajić, izrazio je zahvalnost Mitroviću i predstavnicima Službe Koordinacionog tela na podršci u razvoju košarkaškog kluba i svih njegovih članova.

„Donacija lopti i opreme ne samo što će podići kvalitet naših treninga, već će i inspirisati naše košarkašice i košarkaše da se još više posvete svom sportu. Ova vredna oprema će nam omogućiti da podignemo nivo treninga i razvijamo veštine naših igrača, čime ćemo postati još konkurentniji na sportskim događajima na kojima učestvujemo. Zaista smo zahvalni na ovakvoj inicijativi i podršci koja će nam omogućiti da rastemo i uspešno predstavljamo naš klub i grad Bujanovac“, rekao je Nenad Stajić.

Dodeli sportske opreme prisustvovali su i v.d. pomoćnice direktora Službe Koordinacionog tela Jelena Jakšić i savetnik u Službi Koordinacionog tela Goran Gavrilović.

Mitrović meštanima Svinjišta obećao rešavanje problema vodosnabdevanja




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *