Saša Arsić: Drugo mesto u Bujanovcu među srpskim strankama dobar uvod za lokalne izbore

Bujanovac, 18. decembar 2023. – Sa blizu 600 glasova Srbija protiv nasilja (SPN) je drugoplasirana među srpskim strankama u Bujanovcu, što je uspeh s obzirom da nismo imali poslaničkog kandidata, kaže za Bujanovačke Saša Arsić, lokalni lider Narodnog pokreta Srbija , reagujući na tekst Bujanovačkih BUJANOVAČKI OPOZICIONI LIDERI PORAŽENI I U SVOJIM SREDINAMA.

Niko od nas iz Opštinskog odbora nije bio kandidat za narodnog poslanika tako da 600 glasova Bujanovčana koji misle drugačije je i više nego dovoljno za uvod u opštinske izbore koji nas čekaju za par meseci, kaže Arsić.

Kamberi i SNS pobednici izbora u Bujanovcu

On naglašava da SPN ima „daleko bolji rezultat i od SPS ali i od svih opozicionih stranaka“, što je, kako tvrdi, rezultat razvijene infrastrukture Narodnog pokreta Srbije i kvalitetnih ljudi po mesnim odborima.

Za činjenicu da je SNP u njegovom kleničkom kraju dobio ubedljivo manje glasova od Vučićeve liste, Arsić komentariše ovako:

-Saša Arsić nije bio kandidat na poslaničkoj listi pa da narod u mom kraju glasa za mene lično po imenu i prezimenu. A sa druge strane smo imali Aleksandra Vučića i svi glasovi odavde su išli na njegovo ime iako je on već predsednik. Glasači su, neupućeni dovoljno u izborni proces, davali glas za SNS, ne znajući da ne glasaju za Vučića već za poslanike, a koliko znamo SNS nema kandidata iz Bujanovca, zaključuje Arsić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *