Kamberi: Nastavljamo političku borbu do konačne pobede

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 19. decembar 2023. Nakon što je na izborima u nedelju osvojio još jedan poslanički mandat u Skupštini Srbije Šaip Kamberi je poručio da će nastaviti političku borbu suočavajući vlast u Beogradu sa diskriminacijom koju vrši nad Albancima u Srbiji.

-Politička borba neće prestati, do konačne pobede – naveo je Kamberi.

Kamberi i SNS pobednici izbora u Bujanovcu

On se zahvalio svima koji su mu pružili podršku na izborima, posebno ističući kosovske vlasti, Vladu i predsednika Albanije i članove Vlade  Severne Makedonije.

-Poverenje, poštovanje i posvećenost svakog od njih će i dalje biti moj i naš putokaz na putu mog političkog i nacionalnog delovanja u službi albanskih građana Preševa, Bujanovca i Medveđe – poručio je Kamberi.

Zahvalio se i koalicionim partnerima njegove Partije za demokratsko delovanje – Demokratskoj partiji Albanaca, Pokretu za demokratski progres, Demokratskoj uniji Albanaca, Alijansi za Dolinu.

-Zajedno smo jači – istakao je on.

Najveću poniznost i zahvalnost, kako je rekao, izrazio je svakom Albancu koji je svojim glasom pokazao da se “Politička borba mora nastaviti”, kako se zvala lista njegove koalicije na parlamentarnim izborima.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *