Ova žena predvodi listu koalicije oko SNS

Piše: N. Stevanović

Prva opcija SNS: Danijela Denčić

Bujanovačke će u narednim danima objavljivati izborne liste učesnika lokalnih izbora 2. juna u Bujanovcu. Lokalni odbor SNS prosledio nam je prvi sastav svoje liste „Aleksandar Vučić-Bujanovac sutra“. Naš portal poziva i druge učesnike izbora da nam pošalju svoje liste kako bi građani lakše mogli da se opredele na dan glasanja

Bujanovac, 8. maj 2024. (Naslovna foto: Unija žena OO SNS) -Izbornu listu koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) za lokalne izbore u Bujanovcu predvodi doktorka Danijela Denčić, pedijatar u bujanovačkom Domu zdravlja. Na listi nema šefa bujanovačkih naprednjaka Nenada Mitrovića, kao i potpredsednika lokalnog odbora stranke Milovana Aleksića. Drugi na listi je novi koalicioni partner dr Stojanča Arsić.

Prva na listi „Aleksandar Vučić-Bujanovac sutra“ dr Denčić je supruga direktora Bivode i člana Opštinskog odbora SNS Predraga Denčića, a do sada nije bila politički angažovana.

Visoko pozicioniran na listi je Boban Pavlović koji se našao na trećem mestu. Pavlović je dugogodišnji načelnik opštinskog Odeljenja za finansije, a kada su stranke u pitanju sada je član SDPS Rasima Ljajića.

Na četvrtom mestu je vaspitačica Marija Stevanović iz Bujanovca, kandidatkinja Ujedinjene seljačke stranke koju na lokalu vodi Miodrag Milković, direktor Veterinarske stanice. Iznenađenje je što je Milković, koji je na prošlim izborima na listi SNS dobio odbornički mandat, sada tek na 19. mestu.

Na poziciji broj 5 je naprednjak Aleksandar Milošević iz Rakovca, direktor škole u Levosoju.

Slede Božidar Anđelković Đela, šef SPS u Bujanovcu, pa naprednjak Dragan Ristić iz sela Klenike, medicinski tehmičar u Službi hitne pomoći, zatim dr Lela Jovanović, bivša direktorka bujanovačkog Doma zdravlja.

Predstavljamo lokalne izborne liste: Aleksandar Vučić – Za našu decu

Na devetom mestu je učiteljica Jelena Denčić iz Rakovca, a deseti je profesor razredne nastave Marjan Manić iz Krševice.

Ako je rezultat naprednjaka na prošlim izborima, kada su osvojili rekordnih 10 odborničkim mesta, neka referenca pobrojanih deset kandidata imaju najveće šanse da postanu odbornici posle 2. juna.

Inače, na listi sa maksimalnim brojem (41) kandidata nalaze se i Zoran Antić (11) nekadašnji potpredsednik skupštine i najbliži saradnik Stojanče Arsića, a na 13. mestu je Gordana Zlatković, odnedavno v.d. direktorka OŠ „Branko Radičević“. Tu je i direktorka Srednje škole „Sveti Sava“ Svetlana Manasijević (22).

Do nedavno viđeniji naprednjak i bivši direktor bujanovačke osnovne škole Nenad Tasić nije na listi.

Naprednjačku listu je Opštinska izborna komisija proglasila prošle nedelje i na glasačkom listiću će biti pod rednim brojem 3.

Bujanovačke će predstaviti i sve ostale liste koje će učestvovati na izborima.

U susret izborima: Kako je Bujanovac glasao 2020

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *