Srpska Kuća i Karadnik uzalud se radovali, ponovo su bez vode

Bujanovac, 27. jun 2024. – Iako je u sredu popravljen kvar na vodovodnoj mreži, zbog kog su meštani Karadnika i Srpske Kuće bili 40 sati bez vode, opet je došlo do havarije zbog nevremena koje je u sredu uveče pogodilo Bujanovac, tako da su ova sela od noćas ponovo bez vode i ne zna se kada će je biti. Kako kažu, stradala je pumpa.

-Juče su napravili kabl, imali smo vodu nekih 6-7 sati, ali je noćas zbog nevremena opet došlo do nekog kvara. Voda je nestala posle ponoći i ne znamo uopšte kada ćemo je dobiti. Od radnika smo saznali da su otišli da nabave rezervne delove, a kada će ih doneti i kada možemo da očekujemo normalizaciju vodosnabdevanja nisu znali da nam kažu – kaže meštanin Srpske kuće za naš portal putem aplikacije Javi Bujanovačkim.

Meštani ova dva bujanovačka sela pozivaju na bojkot plaćanja vode

Podsetimo, u sredu su meštani ovih sela počeli da sakupljaju potpise za neplaćanje računa i, preko našeg portala, pozvali i meštane drugih sela da im se pridruže u bojkotu.

Počeli smo da skupljamo potpise i želimo da pozovemo javno i druga sela da nam se priključe u neplaćanju računa za vodu – poručili su oni.

Bujanovačke svakodnevno dobijaju poruke od meštana brojnih naselja koji javljaju da imaju problema sa vodosnabdevanjem, a najkritičnije je u Ljiljancu.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *