Građani Bujanovca protiv promena u Hitnoj službi Doma zdravlja

Bujanovac, 5. mart 2021. – Informacija koju smo preneli o planu da u noćnoj smeni Hitne službe ubuduće radi samo jedan lekar, kao i stavovi o tome načelnika dr Dejana Stojanovića, dr Bejtule Ajetija i diretorke Doma zdravlja dr Daliborke Pavlović, izazvali su ogromnu pažnju javnosti i brojne komentare na našoj FB stranici, koje možete pratiti OVDE.
Građani Bujanovca, bez obzira na nacionalnu pripadnost, brojne javne ličnosti, ali i lekari, u ogromnoj većini stali su u odbranu svojih kolega iz Službe Hitne pomoći Doma zdravlja Bujanovac, smatrajući da treba da nastavi rad po starom sa dva lekara u noćnoj ekipi.
Za potrebe teksta izvukli smo samo par od stotina komenara na naše tekstove o dešavanjima u Hitnoj.
Tako dr Katarina Kragujević Pejić, piše:
„Podrška kolegama u HMP, na početku svoje lekarske karijere radila sam u tom istom kolektivu, stičući ogromno iskustvo od starijih kolega na čelu sa dr Nešom Krstićem načelnikom. Oduvek je bila najbolja i najorganizovanija služba💪💪👏„, piše dr Katarina.
„Hitna Služba s Dr Dejanom kao načelnikom su odlični! Nisu ljudi, oni su anđeli!“
„Ako treba napisaćemo peticiju!“
Oglasio se i naš čitalac dr Nebojša Krstić, nekadašnji načelnik Hitne:
„Za sve one koji misle da smo zidali plate, poruka je: Imamo dva lekara na bolovanju, dođite svi koji želite da radite njihove smene i uzmite te prekovremene sate!“
Bujanovačke će nastaviti da prate ovaj slučaj.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *