Behluli: Enver Ramadani od države uzeo 75.000 evra, a tvrdi da ga Srbija diskriminiše

Bujanovac, 26. oktobar 2021. Nešto je tu nelogično, kako to od države koja navodno diskriminiše Albance porodična firma predsednika bujanovačke Skupštine Envera Ramadanija od te iste države dobija tri puta po 25.000 evra bespovratne pomoći – ovako reaguje Nedžat Behluli, lokalni preduzetnik i medijski radnik, na vest koju su objavile Bujanovačke o subvencijama Koordinacionog tela.

-Od države koja diskriminiše Albance Preševske doline ovaj gospodin je nagrađen tri puta po 25.000 evra. Podsećam da je on funkcioner stranke narodnog poslanika Šaipa Kamberija i dok u Skupštini Srbije napada državu Srbiju i govori o diskriminaciji Albanaca, njegov partijski drug dobija desetina hiljada evra od diskriminatorske države. Nešto je tu nelogično – kaže Behluli.

On dodaje da u ovom slučaju treba još nešto da se istraži:

-Neko nama manipuliše i igra na kartu patriotizma, a sa druge strane se bogati. Postavlja se pitanje zašto Srbija daje pare Albancu, koju igru igra i šta kupuje ovim novcem – napisao je Behluli na svom Fejsbuk profilu.

Bujanovačke su ranije objavile da su firme najbližih rođaka čelnika opštine dobila novac od Korodinacionog tela, kao i da ne plaćaju komunalije.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *