Odbornik dijaspori: Umesto dobrodošlice, u Bujanovcu vas čeka pakao u režiji Arifija

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 17. jul 2023. Odbornik opozicione Alternative za promene u Skupštini opštine Bujanovac Florim Agaj preko poruke namenjene bujanovačkoj dijaspori, koja leto provodi u svom rodnom gradu, žestoko je kritikovao opštinsku vlast. Agaj kaže da leto u Bujanovcu protiče bez vode u domovima, smećem i psima lutalicama na ulicama i trotoarima kojima je nemoguće kretati se zbog parkiranih automobila.

Agaj je praktično pobrojao sve propuste lokalne administracije o kojima Bujanovačke stalno pišu, a koje otežavaju život građanima.  

Vapaji za vodom iz bujanovačkih sela, rukovodstvo Komunalca ne odgovara

„Umesto dobrodošlice,

Čim dođete sa dugog puta, nećete imati vode u svojim domovima da se istuširate, ili makar umijete. Nailazićete na gomile smeća, a ako isvoje dete vozite u kolicima, nema načina da ga prošetate, jer su blokirani trotoari. Čuvajte se pasa lutalica, svuda su na ulicama“, navodi Agaj.

Dodao je i da će se građani suočiti sa velikim gužvama prilikom pribavljanja ličnih dokumenata u svakoj instituciji.

„Ove i mnoge druge pojave, oprostili ste ovoj vlasti u Bujanovcu koja ne vodi računa o tome da svoje dragocene godišnje odmore bar provedete građanski dostojanstveno“, kaže Agaj.

Zaključio je da ne treba zaboraviti da je ova vlast došla sa obećanjem da će rešiti problem vode odmah po preuzimanju mandata.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *