Mustafi: Dok nas vode dvojica Arifija netransparentnost nije iznenađenje

Iznenađenje je da nema iznenađenja: Mustafijev post

Bujanovac, 19. oktobar 2023. Dok dvojica Arifija, Nagip i Šćiprim, vode Bujanovac i Preševo, ne iznenađuje me samo dno ovih lokalnih uprava u transpansparentnosti na nivou Srbije. Ovo smatra Ragmi Mustafi, šef bujanovačkog odbora Partije za demokratsko delovanje (PDD), koja sa Nagipovom Demokratskom partijom čini okosnicu vlasti u Bujanovcu. I dok začelje u transparentnosti nije iznenađenje za lokalnu opozicijuiznenađenje je da to nije iznenađenje ni za osobu čija partija učestvuje u bujanovačkoj vlasti zajedno sa DP Nagipa Arifija. Takođe, nije iznenađenje ni to što Mustafija ne iznenađuje netransparentnost lokalne uprave Bujanovac ako se zna da je ranije rekao da je sve spremno za buduću vlast Nagipa Arifija i SNS.

Mitrović Mustafiju: Uskratite podršku svom partneru u vlasti Nagipu, pa da vidimo da li će SNS da ga spasi

-Svima je poznato da su ove opštine među najsiromašnijim, najnerazvijenijim i sa najvećom nezaposlenošću mladih. Kao što svi znaju, transparentnost je za njih nauka. Rangiranje na dnu bunara po transparentnosti samo potvrđuje ono što je već poznato – navodi Mustafi.

Kritiku koalicionog partnera u Bujanovcu Mustafi tu završava, dok se u nastavku objave na Fejsbuku bavi isključivo Arifijem iz Preševa, nazivajući ga bezvrednjakom povezanog sa naprednjacima.

Nagipov Tamni vilajet: Opština Bujanovac na 144. mestu po transparentnosti, gore samo Preševo

-Bezvrednjak iz Preševa pokriva sve svoje neuspehe kroz dobro osmišljenu kampanju Radojčićevih prijatelja da postane referentna adresa na dramatizovanim konferencijama o Kosovu predsednika Vučića. Priča se da ga pripremaju Đura i Veselinović pod paskom šefa kabineta predsednika da u  javnosti širi klevete, intrige i linčuje vođstvo Republike Kosovo. S druge strane, da trijumfuje lažnom popularnošću i slavom zbog lakovernosti nekih medija i javnosti. – kaže Mustafi.

Ovakvi Albanci su čuveni, kaže on, zbog svoje surovosti i nesposobnosti,  koriste prevaru kao diplomatiju, podlost kao snalažljivost, lukavstvo kao snagu.

Mustafijeva objava usledila je posle pisanja našeg portala o izveštaju organizacije Transparentnost Srbija, po kojem su Preševo i Bujanovac na dnu tabele, ali i o izjavi Šćiprima Arifija da je kosovski premijer Albin Kurti nacionalni izdajnik za Albance na jugu Srbije.

Šćiprim Arifi: Kurti je nacionalni izdajnik

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *