Smetlište u glavnoj ulici prvog radnog dana, odgovorni i Komunalac i građani

Bujanovac, 3. januar 2024. – Deo glavne ulice u Bujanovcu prvog radnog dana u novoj godini u jutarnjim satima ličio je na jedno veliko smetlište, uprkos apelu Komunalca građanima da na trotoar ne iznose smeće pre vremena, prijavljuju čitaoci problem preko naše aplikacije Javi Bujanovačkim, a na slikama koje su nam poslali i sami možete da se uverite kako to izgleda.

Smeće iz kesa u sredu, kada se iz glavne ulice odnosi otpad, bilo je rasuto svuda okolo a pomalo apokaliptičan prizor upotpunilo je i sumorno vreme u sredu prepodne.

Do ovoga verovatno ne bi došlo kada bi svako domaćinstvo imalo kante za smeće, umesto što na trotoar iznose obične plastične kese pune otpada koje napušteni psi, još jedan veliki problem Bujanovca, celo prepodne raznose okolo

Komunalac građanima: Ne iznosite kante sa smećem pre vremena

Postoji još jedan razlog da se ova situacija razreši, a to je da Komunalac odredi tačnu, ili bar okvirnu satnicu prolaska svog kamiona ulicom K. Petrovića od kružnog toka ka centru.

Jer, kako kažu građani, kamion i radnici Komunalca nekad se pojave u cik zore, nekad oko 8 sati, a nekada, kao ovog 3. januara, ne stignu ni do 10.

Čitaoci zato, zajedno sa Bujanovačkim, apeluju na Komunalac da odredi makar približno vreme u koje građani mogu da ih očekuju, ne samo u glavnoj ulici.

JAVI BUJANOVAČKIM! Prijavite problem preko našeg portala




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *