Mitrović posle sastanka srpskih stranaka: Ostaje otvoren poziv za sve koji ni večeras nisu došli (foto&video)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 4. mart 2024. „Svi predstavnici političkih stranaka i organizacija koje će učestvovati na lokalnim izborima u Bujanovcu potvrdili su da žele da budu na jedinstvenoj srpskoj listi“, rekao je za Bujanovačke šef Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Nenad Mitrović posle večerašnjeg sastanka. Međutim, ovo ne znači kraj razgovora, već će biti još sastanaka, a Mitrović očekuje da se pozivu odazovu svi oni koji to do sada nisu učinili. Na pitanje da li misli i na Sašu Arsića, lidera bujanovačkog odbora opozicionog Narodnog pokreta Srbije, koji je već odbacio mogućnost bilo kakve saradnje sa naprednjacima, Mitrović odgovara da misli baš na sve.

-Neću da apostrofiram ili targetiram bilo koga, mislim bukvalno na sve. Želimo da razgovaramo i pozovemo sve one koji nisu bili tu ni večeras ni na prvom sastanku. Hoćemo da okupimo sve i da razgovaramo, da ne ispadne da jedna grupa pravi zajedničku listu – kaže Mitrović.  

Mitrović: Svi su podržali ideju o jedinstvenoj srpskoj listi, ali konačna odluka 4. marta

U odnosu na prvi sastanak pre dve nedelje, večeras su na razgovor o jedinstvenoj listi došli i predstavnici lokalnih odbora POKS-a, Jedinstvene Srbije, Srpske radikalne stranke.

Pozivu Nenada Mitrovića i Stojanče Arsića, lidera dve najače političke grupacije u opštini, i ovoga puta su se odazvali koalicioni parneri naprednjaka Miodrag Milković, Zoran Spasić, saradnik Bobana Pavlovića,  zatim predstavnici SPS-a u Bujanovcu Božidar Anđelković i Blagoje Tabaš, Nenad Tasić Tasa ispred SPO i Goran Šilja Tašković.

     

I na ovaj sastanak su došli Oliver Milenković i Milan Jovanović Keče, a sa njima ovoga puta i dr Dejan Stojanović, njihov saborac iz SrBske organizacije Sabornost.

Milenković je posle tog inicijalnog sastanka saopštio da organizacija Sabornost nema veze sa ovim pregovorima, već da on i njegove kolege predstavljaju novoosnovanu grupu građana koja je zaintersovana za učešće na izborima.

Verbalni sukob Milenkovića i Milkovića na sastanku srpskih stranaka

Datum novog sastanka, kako je rekao Mitrović, večeras nije decidno određen, ali se može očekivati u narednim danima.




4 thoughts on “Mitrović posle sastanka srpskih stranaka: Ostaje otvoren poziv za sve koji ni večeras nisu došli (foto&video)

  1. Raša

    Svaka čast. Važno je da ste napravili i postavili Krstove. To je bio prioritet vaše politike. Sad neka ljudi jedev tija krstovi. Izedoste sve pare ajduci. Pustite napred ovija mladi i cutitesi.

    Reply
  2. Šizma

    Е, смешни ли сте Срби? Боље је не објављујте ове слике да вам се не смеју Албанци. А ликови, све прва лига. Јадан доктор Мече, где ли је залутао?
    Ови кобајаги политичари од од пре 20 и 30 година оће подршку још. До гроба.
    А да поднесу они мало извештај овом народу што је остао. Пуј пике, било што било. Хтели смо, борили смо се, ал не можемо ништа више да урадимо.
    Тако је, не можете. А где је татко на сви Срби из Београд. Што вам не помогне? Неће, или и он не може. Не може. Е сад ће правимо копију Српске листе са севера Косова. На челу са Митровићем. До последњег Србина.

    Reply
  3. Jovan

    Pa koji ste vi Bujanovčani bre pa da vi vodite nešto bruka i sramota opljačkaste i uništiste sve najuriste sve stare Bujanovačke familije za ničije dete nema posla idite u selo i čuvajte krave . Stanovi kuće po Vranje i vi glumite nešto. A kad dodje komisija iz opštinu da kontroliše nabavke onda se kuka .

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *