I Boske došao u Bujanovac zbog ujedinjenja srpskih stranaka

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. mart 2024. Koordinator Srpske napredne stranke za Pčinjski okrug Dragan Stevanović Boske posetio je u utorak Bujanovac kako bi se informisao dokle su lokalni naprednjaci stigli sa formiranjem koalicije i liste za opštinske izbore, o čemu ga je izvestio šef bujanovačkog odbora Nenad Mitrović.

Sastanak je održan u Bujanovačkoj Banji, a Mitrović je, kako je rekao našem portalu, iskoristio priliku da Stevanovića upozna sa dr Stojančom Arsićem, koji na predstojeće izbore ide sa naprednjacima.

Bujanovačke su već pisale da su Mitrović i Arsić inicirali razgovore sa predstavnicima srpskih političkih grupacija sa idejom da Srbi na predstojeće izbore nastupe jedinstveno na jednoj listi.

Mitrović posle sastanka srpskih stranaka: Ostaje otvoren poziv za sve koji ni večeras nisu došli (foto&video)

Ubrzo je, međutim, postalo jasno da od jedinstva nema ništa i da će se Srbi podeliti u dve, a možda i tri kolone.

Novina je da će Arsić, nekada veliki politički protivnik naprednjaka, sada sigurno sa njima u koaliciju, što je Mitrović obelodanio posle prvog sastanka o jedinstvenoj listi.

Sa njima će sigurno i Boban Pavlović i Miodrag Milković, dosadašnji sateliti naprednjaka, a najverovatnije i SPS, Zavetnici, Radikali.

Na drugoj strani je blok opozicionih stranaka, a treća srpska opcija mogli bi da budu Bujanovčani iz organizacije Sabornost.

Nazire se i treća srpska lista za lokalne izbore u Bujanovcu




6 thoughts on “I Boske došao u Bujanovac zbog ujedinjenja srpskih stranaka

  1. Jovan

    Pa što se čudite sve ide zajedno doktor sa bolesnici , veterinar sa seljaci ,seljaci sa konobara kad prodav stoku pravo u kafanu .Sve u svemu ovde sve seljaci ,tako nam i treba .

    Reply
  2. Časlav

    „Sa njima će sigurno i Boban Pavlović i Miodrag Milković, dosadašnji sateliti naprednjaka, a najverovatnije i SPS, Zavetnici, Radikali“, tvrde Bujanovačke. A Tasa kude je? Šilja isto ga nema? U pravu je Slavoljub što se ljuti. Ovi svi zajedno imaju manje članova od njega.
    Stojanča sigurno je poneo sve svoje specijalizacije i diplomu, da gi pokaže na Boske.

    Reply
  3. Časlav Parangov

    „Sa njima će sigurno i Boban Pavlović i Miodrag Milković, dosadašnji sateliti naprednjaka, a najverovatnije i SPS, Zavetnici, Radikali“,kažu Bujanovacke. A Tasa, Šilja, Sofronije, Kalimero…? Svi oni zajedno imaju manje članova nego Slavoljub.
    A Stojanča otišao sa svim svojim diplomama i specijalizacijama da klekne ispred Bosketa, surduličkog konobara. Gde ti je ponos doktore? Stidiš li se svoje bele glave? Ili definitivno pokazuješ kako si 30 godina lagao ovaj narod. Za parče vlasti.

    Reply
  4. Istina

    Ja mislim da bi trebalo da bude samo jedna lista. Ali bez Mitrovica, Arsica doktora, Veterinara Milkovica, i Pavlovica. jer ih narod nece, sto je provereno.

    Sigurno ce narod glasati tu listu gde nema od navedenih. 10000%.

    Jer necemo imati drugo poluvreme na ovim izborima. I to sto nas je ostalo ce prodati i otici tamo gde misli da cemu biti bolje. Ja sigurno necu, jer sam navikao na Bujanovac, na Albance i na Rome. Al moju decu sigurno cu odvojiti od Bujanovca.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *