Bujanovac kao Vatikan, građani pomislili da biramo novog rimskog papu

Bujanovac, 5. april 2024.- Građani koji su se u petak ujutru zatekli na gradskom trgu mogli su mirne duše pomisliti da se u Bujanovcu bira novi papa. Poznata je, naime, praksa s obredom belog i crnog dima koji prati izbor novog rimokatoličkog poglavara. Kad beli dim izlazi s krova Sikstinske kapele to znači da je izabran novi papa. Ako se pojavi crni dim znači da tek treba postići dogovor. No, papa Franja je živ i zdrav, ali je veliko pitanje šta će biti sa zdravljem Bujanovčana.

Bujanovcem se u petak ujutru širio oblak otrovnog crnog dima iz kotlarnice JP Komunalac, javljaju ogorčeni građani našem portalu putem aplikacije „Javi Bujnaovačkim“.

Jutros je centar Bujanovca zahvatio otrovni crni dim koji je izlazio iz kotlare JP Komunalac. Da li direktori i gradski oci imaju još neki adut u rukavu za trovanje poštenih građana – kaže nas sugrađanin koji nam je poslao fotografije

Građani se pitaju da li je u još nekom mestu kotlnica u centru grada i dokle će, ni krivi ni dužni,  udisati otrov i izbegavati da izlaze na ulicu jer, kako kažu, „ne može da se diše, sve smrdi, zar treba svi da se razbolimo da bi neko reagovao“.

A ide leto, i verovatno novi požari na deponiji!

Ministar Vesić u Bujanovcu obećao rešavanje deponije, kanalizaciju, brzu prugu (foto&video)




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *